Együttműködési megállapodás az agráregyetem és az ügynökség között

Az Agrárkifizetési Ügynökség és a Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem együttműködési megállapodást írt alá a két szervezet közötti szorosabb együttműködésről, amelynek keretében az ügynökség lehetővé teszi  az egyetem diákjainak különböző szakmai gyakorlatokon, előadásokon és egyéb rendezvényeken való részvételt, valamint a végzősök szakdolgozatának előkészítésével kapcsolatos konzultációk lehetőségét.

A felek az együttműködéstől azt várják, hogy a szakmában tanuló diákok és végzősök számára olyan lehetőségeket kínáljanak fel, amelyek érdekessé és vonzóbbá teszik számukra az ágazatban való munkát. A nyitrai egyetem egy erős innovációs szakmai centrum kiépítésében érdekelt, ennek szerves részei az ügynökség és a szakminisztérium is. További cél, hogy az ágazati szakmai szervezetek, jelen esetben az ügynökség szakmai hátterének javításában is aktívan részt vehessenek. A fiatal szakemberekkkel való együttműködés fejlesztése érdekében az ügynökség további hazai egyetemekkel is felvette a kapcsolatot. (sz)

About jogazda.com

Cikkajánló

Megjelent a Jó Gazda júliusi száma

A Jó Gazda áprilisi száma az időszerű kerti tennivalók taglalása keretében összefoglalja a legmelegebb nyári hónapban esedékes …