Jó Gazda

gazdalapokSzlovákiai agrárvállalkozók, mezőgazdasági szakemberek, háztáji gazdálkodók magyar nyelvű szakmai lapja

A Jó Gazda havilap 2015 végén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Az elmúlt negyed évszázadban végzett munka eredményeit tiszteletben tartva szeretnénk a lapot továbbfejleszteni, és ennek jegyében döntöttünk úgy, hogy egy azonos nevű honlapot is indítunk www.jogazda.com címmel.

A lap nyomtatott verziója mellett a honlap célja az elérhetőségek kiterjesztése, olyan rétegek megszólítása, akik nem jutnak hozzá a nyomtatott kiadványhoz. A honlapnak nem célja helyettesíteni a nyomtatott változatot, amelynek megvan a maga olvasói rétege és támogatottsága, hanem ki szeretné bővíteni a havilap által közvetített információkat további hasznos és aktuális tényekre épülő adatokkal.

A www.jogazda.com honlap 2015 decemberétől működik. Szakmai színvonalát egyrészt a lapból átvett írások garantálják, amelyeket elismert és hozzáértő agrárszakemberek, főiskolai tanárok, kutatóintézetek munkatársai jegyeznek. Ugyanakkor a honlappal szándékaink szerint szeretnénk részletesebb betekintéssel nyújtani a környező országok és az EU agrárágazatába, rendszeresen feldolgozott mezőgazdasági statisztikákkal és az EU agrárpolitikai intézkedéseinek ismertetésével.

A nyomtatott havilap megjelentetésében fontos szerepet játszanak rendszeres hirdetőpartnereink, akiknek a támogatása nélkül nem lehetne a lapot és annak szakmai szintjét fenntartani. Ezt a támogatást szeretnénk a honlapunkra is kiterjeszteni. A honlap szerkesztésében nemcsak az írások minőségére fektetünk hangsúlyt, hanem a hirdetések minőségére is, hogy az meghozza a kívánt hatást. Ezért a hirdetések szlovák, ill. angol nyelvből történő fordítását a honlapon is díjmentesen elvégezzük.

A honlap látogatottságának feldolgozásában a Google Analytics statisztikai eszközt használjuk, mely lehetővé teszi, hogy megbízható adatokat szerezzünk a honlap látogatottságáról, ill. az olvasóinkról és azok szokásairól is.

A Facebook-on is megtalálnak bennünket.

Az elkövetkező időszakban fontos lesz számunkra az is, hogy kialakítsuk a honlap állandó és rendszeres látogatói körét, akik számára a folyamatosan frissülő hírek és cikkek mellett a megrendelt hírlevél szolgáltatás keretében is  folyamatos információ-szolgáltatást biztosítunk. Bízunk benne, hogy olvasóink, ill. az új látogatók figyelmét sikerül megnyernünk és fenntartanunk a különböző témájú agrárcikkekkel, amint  azt már 25 éve tesszük a Jó Gazda révén.

Lépjen kapcsolatba velünk a 00421 905 295 351 tel. számon, vagy e-mailen keresztül: jogazda.lap@gmail.com, bármilyen kérdésre, kérésre szivesen válaszolunk. Bízunk benne, hogy közösen megtaláljuk azt a megoldást, amely a legmegfelelőbb lesz az Önök számára.

Ing. Szilvássy László, főszerkesztő
JÓ GAZDA szerkesztősége
Kiadó: AGRÁRGAZDA o.z., 925 92 Topoľnica 200

GDPR: Az AGRÁRGAZDA p.t., a Jó Gazda kiadója 2018. május 25-i hatállyal aktualizálta a személyi adatok feldolgozásának és védelmének alapelveiről szóló, az Európai Parlament és az Európa Tanács 2016/679 számú rendelete valamint a személyi adatok védelméről szóló 18/2018-as számú törvény alapján a tevékenysége során az általa feldolgozott személyi adatok kezelésének és védelmének szabályait.

A weboldal megjelenését a Kisebbségi Kulturális Alap támogatja